Vi tilbyder

Kontakt Erik

på telefon 26 62 39 61

eller send en mail til:

Book@EngleForEvigt.dk

De forskellige typer af arangementer som vi kan levere af musik og underholdning. Dette skal forstås som en vejledning i mulighederne, vi kan blande mixe og tilføje elementer som ønskes.


1.EngleForEvigt synger og spiller rent akustisk uden nogen form for forstærkning max 30 puplikum ellers kan alle ikke høre sangen og musikken vi spiller fra 30 minutter til 3 x 30 minutter


2.EngleForEvigt kommer med en blanding af backtracks og forstærket sang og guitar det betyder ikke der bliver spillet højt (Vi kan godt) men alle kan hører sang og musik fra 2 til 250 puplikum fra 30 minutter til 3 x 45 min


3.EngleForEvigt kommer med en blanding af backtracks og forstærket sang og guitar det betyder ikke der bliver spillet højt (Vi kan godt) men alle kan hører sang og musik fra 2 til 250 puplikum fra 45 minutter til 3 x 45 min       Her kommer vi sammen med DJ og vi spiller skiftevis op til dans hele aftenen non stop fra 2 til 250 puplikummer


4.EngleForEvigt kommer sammen med Band og DJ og spiller op til dans, non stop musik hele aftenen skiftevis mellem live EngleForEvigt og DJ max 250 puplikun.


5.DJ Pau, kan komme alene og spille op til fest, lige fra den helt lille fest til den mega store fest


6.Lys anlæg og efekter medbringes for 1000Kr. pr arrangement. Ved kørsel eller færgetransport betales tillige for trailer og Bro/Færgetransport for trailer gælder type 1 2 og 5 hvor trailer normalt ikke medbringes.


Vi kan også spille til størrer fester eller koncerter indhent tilbud.

Skal du have fest så kontakt os.


Vi har brug for at vide i hvilken slags lokale/telt det foregår og lokalets størrelse, højde til loft?


Adresse på stedet og adgangsforhold hvis der er trapper o lign?


Tidspunkt på dagen (get in) hvornår vi skal starte med at spille?


I hvor lang tid i vi skal spille livemusik? Antal sæt af 30 eller 45 min?


Hvor mange publikummer vi skal spille for? (af hensyn til opstilling og anlæg)


Ca. hvilken type arrangement af de ovenstående der er tale om?


Hvad der er af faciliteter fx scene og størelse?


Vi skal bruge 3 x 16 amp strøm til arrangementer med lys og forstærkere alternativt 2 x 220v 10amp fra forskellige sikringsgrupper.


Vi vil gerne spørge om det er unge eller modent puplikum om det er en særlig højtidelighed eller en fejring af særlig begivenhed som fx sølvbryllup, konfirmation, svendegilde m.m?Vi booker efter princippet først til mølle.